Снимка Фейсбук, НавалниОт Кремъл заявиха, че е имало разговор между руския

...
Снимка Фейсбук, НавалниОт Кремъл заявиха, че е имало разговор между руския
Коментари Харесай

Според Кремъл Байдън е казал на Путин: Искаме освобождаването на Навални

Снимка Facebook, Навални

От Кремъл обявиха, че е имало разговор между съветския и американския президент особено по тематиката Навални.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е призовал съветския си сътрудник Владимир да освободи от ареста опозиционера Алексей Навални по време на телефонното им позвъняване тази седмица, съобщи говорителката на Белия дом Джен Псаки пред кореспонденти в петък, предава  Reuters, представена от

По думите на прессекретаря на Байдън, американският водач е притиснал Путин по редица въпроси, включително хипотетичната интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2020 година, суверенитета на Украйна, хакерските атаки и Навални.

В четвъртък Псаки сподели, че Байдън не е икономисал загрижеността си по отношение на дейностите на съветското държавно управление по време на диалога.

Допълнителните пояснения на Белия Дом идват на фона на рецензиите в американската преса, че Байдън не извършва предизборното си заричане да потърси сметка за „ зловредното държание на Русия “ по редица въпроси и вместо това се е договрил за продължение на контракта за ограничение на нуклеарните въоръжения СТАРТ III.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР